top of page

Trime Podcast - Kvalita pečiva, lepek a celiakie

Děkujeme za pozvání do podcastu Jakuba Přibyla. Ten je konzultantem pro personalizovanou výživu s dlouholetou praxí v oblasti nutriční prevence a sportovní dietologie


V pořadu je pan Jiří Koláček s dcerou Míšou Koláčkovou. Na video se můžete podívat na YouTube:


Málokdo odolá vůni čerstvě upečeného chleba. Bohužel rozdíl mezi chlebem, který pekly naše prababičky a tím, který si dnes koupíme v běžných velkovýrobních pekárnách a supermarketech, je nesrovnatelný co do chuti i kvality. Velkovýroba a moderní technologie vyžaduje, aby těsto bylo poddajné a výsledný produkt získal takovou chuť, kterou bude chtít zákazník každý den jako základ snídaně, svačin i večeří. A tak v sobě může kousek obyčejného pečiva skrývat až 30 různých přidaných látek, aditiv, zlepšovačů chuti a barviv. A přitom na upečení lahodného chleba stačí 3 základní kvalitní ingredience. Není divu, že každodenní konzumace běžného a průmyslově zpracovaného pečiva, navíc již od útlého věku, neladí našim střevům. Dávají nám to najevo různými reakcemi, zažívacími potížemi a alergiemi.

Snímek obrazovky 2022-11-08 v 16.25.54.png
Cukrarna.png

Kontaktní údaje

Pokud máte dotazy a odpovědi jste nenalezli zde na webu, neváhejte se na nás obrátit.

Budeme také rádi za zpětnou vazbu (jak Vám naše výrobky a produkty chutnají).

Zde jsou kontaktní údaje. 

Telefony:

Mám zájem o spolupráci: 602 527 365

Provoz pekárna - 725 374 768

Zákaznická linka - 603 507 580

Bistro Koláček - 602 696 208

  • Facebook
  • Instagram
Adresa prodejny a bistra:

Bistro Koláček

Rooseveltova 1

Jablonec nad Nisou

466 01

Otevírací doba prodejny a bistra:

Pondělí - pátek: 7:00 - 17:00

Sobota: 9:00 - 12:00

Neděle: zavřeno

Fakturační údaje firmy:

    KOLACEK Group s.r.o.
Janov nad Nisou 347

Janov nad Nisou, 468 11
IČO: 04
047702, DIČ: CZ04047702

Ochrana osobních údajů

bottom of page