top of page

MISO bezlepkový rýžový chléb

Bezlepkový chléb z rýžové mouky s domácím kvasem a miso pastou

Novinka, která nemá konkurenci. Miso rýžový chléb je bezlepkový chléb, který vznikl na základě inspirace novozélandskými recepturami. Do rýžového kvasového těsta je přidáno miso kasu, tradiční fermentovaná surovina z Japonska, která přináší chlebu výraznější vláčnost, krásně hnědou kůrku a jemný nádech umami chuti. Výsledkem je poctivý chléb, který v sobě propojuje řemeslnou tradici a mezinárodní inspiraci.


Čisté složení bez aditiv z něj dělá ideální volbu nejen pro celiaky, ale i pro každého, kdo hledá lehké a snadno stravitelné pečivo.


Váha: cca 550g

Energetická hodnota 1029.6 kJ / 244.4 kCal, Tuky 5.6 g, z toho nasycené mastné kyseliny 2.06 g, Sacharidy

41.58 g z toho cukry 0.6 g, Bílkoviny 4.83 g, Sůl 1.3 g, Vláknina,4.18 g


Složení: Rýžová mouka, tapioková mouka, pitná voda, živý kvas, slunečnicová semínka, kokosový olej, psyllium, jedlá sůl, miso kasu


Miso kasu složení: pohanka bio, hrách bio, voda, mořská sůl a aspergillus orzyae

bottom of page